Skip to Content

Objektiivhir.hu

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 15 perc 54 másodperc

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron

7 óra 30 perc
Labdarúgó mérkőzés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2019. december 7-én – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Küszöbön az új növényegészségügyi szabályozással összefüggő végrehajtási rendelet

7 óra 37 perc
A napokban várható a vizsgálatköteles károsítókat és a termékek forgalmazására vonatkozó listákat is tartalmazó EU-s végrehajtási rendelet megjelenése. A jogszabályban megjelenő mellékletek az Európai Unió 2019. december 14-től alkalmazandó növényegészségügyi rendszerének fontos pillérei lesznek, éppen ezért az általuk deklarált változásokról és a témához kapcsolódó egyéb információkról a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján folyamatosan tájékoztatjuk az érintetteket – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Kategóriák: Friss

Százmilliós kokainszállítmány

2019, december 5 - 12:06
Az észak-macedón drogfutár Svájcból akart kábítószert csempészni hazájába, de a röszkei határon lebukott – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Rendőri jelzés ellenére sem állt meg

2019, december 5 - 10:21
A Fejér megyei rendőrök őrizetbe vették a balesetet okozó ittas sofőrt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Baleset az 5-ös főúton

2019, december 2 - 18:44
Félpályás forgalomkorlátozásra számíthatnak a közlekedők Kecskemétnél – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Feloldották az útzárat Kecskemétnél

2019, november 30 - 19:32
Egy motoros halt meg az elkerülőn szombaton délután, az út a helyszínelés idején teljes szélességében le volt zárva – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Migránsok Bács-Kiskunban

2019, november 30 - 10:34
Bács-Kiskun megyében pénteken 64 illegális migránst tartóztattak fel és egy embercsempészt fogtak a rendőrök – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Duplázott Busa Andrea a kick-box vb-n

2019, november 30 - 10:30
A zárónap előtt Magyarország 9 arany-, 4 ezüst- és 11 bronzéremmel az éremtáblázat élén áll a törökországi Antalyában zajló kick-box világbajnokságon. Busa Andrea két különböző szakágban is diadalmaskodott – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Magyar Kick-box Szakszövetség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Életet követelt a kegyetlen tréfa

2019, november 30 - 10:27
Gondatlan emberölés a megalapozott gyanú – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss