Skip to Content

Harmonet Refom életmód

Tartalom átvétel HarmoNet
Mindenkinek akinek lelke van
Frissítve: 18 perc 55 másodperc

Fontos a fertőtlenítés!

2021, október 27 - 16:38
Itt az ősz, hagyományosan a megfázások és az influenza kezdetének időszaka, amire most soha nem látott mértékben ráerősít a Covid-járvány. Kell-e, és főleg hogyan, milyen mértékben súlyt helyezni a folyamatos fertőtlenítésre annak érdekében, hogy megvédjük magunkat és szeretteinket, de közben ne essünk át a ló túloldalára?
Kategóriák: Életmód

A Jóga áldás életünkben

2021, október 25 - 11:59
Megint rossz a kedvem és fáradt vagyok... Tanulás közben sokszor elálmosodom, inkább aludnék... Nincs kedvem semmihez, olyan céltalan vagyok... Nem értem, miért fáj a hátam, derekam?
Kategóriák: Életmód

Ősszel is fitten: a legjobb ízületkímélő mozgásformák a hideg napokra

2021, október 23 - 11:03
Ahogy egyre hűvösebbé válik ősszel az idő, úgy lesz egyre nehezebb rávenni magunkat a mozgásra. A hidegben ráadásul a sérülések esélye is megnőhet, ha nem szánunk elég időt ízületeink és izmaink megfelelő bemelegítésére edzés előtt. Elég egy rossz mozdulat, és akár hetekig vagy hónapokig is el kell búcsúznunk a sporttól. A fájdalom azonban a hétköznapokat is megkeserítheti. Az alábbiakban így ahhoz adunk hasznos tippeket, hogyan gondoskodhatsz ízületeid védelméről és melyek azok a mozgásformák, amiket még hidegebb időben is bátran végezhetsz.
Kategóriák: Életmód