Skip to Content

Hetek

Tartalom átvétel
Hetek RSS
Frissítve: 18 perc 52 másodperc

Hogyan alapozta meg fiai világnézetét Soros Tivadar?

2018, január 19 - 08:33
Soros György, a magyar származású globalista milliárdos nevét több százmillióan ismerik. Azt viszont kevesen tudják, hogy ki az az ember, aki leginkább hatással volt a nemzetállamok felszámolását és a globális „nyílt társadalom” vízióját képviselő hiperoligarcha pályájára és értékrendjére.
Kategóriák: Friss

Szexuális „forradalom” a Szilícium-völgyben

2018, január 19 - 08:27
Miközben a techvilág prominensei a felvilágosodás és a jövő apostolaiként tüntetik fel magukat, szórakozási szokásaik és a nőkkel való bánásmódjuk leginkább ­ a Playboy-Villa világát idézi.
Kategóriák: Friss

Székely autonómia, román néplélek

2018, január 19 - 08:21
Akasztással fenyegette meg a székely autonómia híveit Mihai Tudose. Bár a miniszterelnök azóta távozott (nem emiatt), felvetődik a kérdés, hogy közel száz évvel az Erdéllyel való egyesülés után miért vált ki ekkora hisztériát az autonómia felemlegetése, miközben azt Románia többször megígérte és egyszer rövid időre meg is adta a székelyeknek.
Kategóriák: Friss

Cassius Dio: Rozsdává lett aranykor

2018, január 19 - 08:17
Tartsátok a határokat! – kérte Augustus örököseitől, akik 150 éven keresztül sikeresen védték meg a birodalmat az északi népektől. A milliókat megölő pestis, a lemé­szárolt légiók és a kiürült kincstár azonban Róma legnagyobb kihívását hozta és egy újabb fordulatos háborút a felemelkedő Germániával.
Kategóriák: Friss

Schmidt Mária: Kelet-Európa nem hagyja magát többé megalázni

2018, január 19 - 08:11
A Terror Háza Múzeum főigaz­gatója szerint Magyarországon a legszigorúbb mércével mérve is szólásszabadság van, az Európai Unió más tagországaiban azonban a kényes közéleti témák tabusítása miatt súlyos veszélyben van a szólás- és a gondolatszabadság.
Kategóriák: Friss

Mérlegen a konzervatív családpolitika

2018, január 19 - 08:05
2018-at a családok évének nevezte el a kormány: idén tovább bővítik a családtámogatások rendszerét, az eddiginél is több pénzt fordítva a területre. A legális munkajövedelem­hez kötődő családtámogatások a társadalom alsó harmadát kevés­sé érintik, nekik a minimálbéremelés hozhat javulást.
Kategóriák: Friss

Ahed Tamimi – Ki a palesztin médiadzsihád új üdvöskéje?

2018, január 19 - 07:59
A szőke hajú palesztin fiatalt izraeli katonák elleni akciói miatt bíróság elé állították. Azóta a média mártírt kreált a lányból, aki a kamerák tüzében terjeszti a nyugaton oly népszerű palesztin propagandát.
Kategóriák: Friss

A tömegpusztításhoz nem kell atomrakéta

2018, január 19 - 07:56
Az észak-koreai rezsim a hidegháborús logikát követi, ám döntésmechanizmusai megértéséhez számításba kell venni a távol-keleti kultúra sajátosságait is – mondja Csoma Mózes Korea-kutató.
Kategóriák: Friss