Skip to Content

Webbeteg Egészség-ügy

Tartalom átvétel
Orvosoktól betegeknek, hitelesen
Frissítve: 16 perc 25 másodperc

Az NFM fogyasztóvédelmi ellenőrzése 59 tanszer közül hatnál talált problémát

2017, augusztus 18 - 23:23
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) által elrendelt országos fogyasztóvédelmi vizsgálaton színes ceruzákat, zsírkrétákat, temperákat, vízfestékeket és tolltartókat ellenőriztek, az 59 ellenőrzött termék közül hat nem felelt meg a követelményeknek - közölte az NFM pénteken az MTI-vel.
Kategóriák: Egészség

Nébih: Magyarországon a fogyasztók a jó minőségű magyar tojást válasszák!

2017, augusztus 18 - 17:25
Amíg a fipronillal szennyezett tojások ügye Európában nem tisztul le, addig Magyarországon a fogyasztók inkább a friss és jó minőségű, fipronilmentes magyar tojásokat válasszák - mondta Pleva György, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) élelmiszer és takarmánybiztonsági igazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatornán.
Kategóriák: Egészség

Ismét megjelent Szerbiában a nyugat-nílusi láz

2017, augusztus 16 - 23:23
Ismét megjelent a nyugat-nílusi láz Szerbiában, eddig három esetet jegyeztek fel - számolt be a szerb sajtó kedden a belgrádi Batut Közegészségügyi Intézet jelentéséről.
Kategóriák: Egészség

Infektológus: Magyarországon nem nőtt ugrásszerűen a HIV-pozitív betegek száma

2017, augusztus 16 - 17:25
Az elmúlt években Magyarországon a régió számos országával szemben nem nőtt ugrásszerűen a HIV-fertőzések száma, a kiszűrt HIV-pozitív betegek több mint 90 százaléka pedig korszerű kezelésben részesül Szlávik János infektológus szerint.
Kategóriák: Egészség