Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 6 perc 42 másodperc

Nem élte túl a balesetet

2018, december 13 - 15:36
Tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt Mór és Árkipuszta között a 8127-es számú úton, december 13-án – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Kategóriák: Belföld

„Mindenki Karácsonya”

2018, december 13 - 15:29
December 10-én a WestEnd Bevásárlóközpont Cinema City mozitermében közel 300 hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeknek rendezett karácsonyi ünnepséget az NGYSZ és támogató partnerei, Budapest Főváros Önkormányzata és a házigazda WestEnd City Center. A karácsonyfa alól természetesen az ajándékok sem hiányozhattak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Fekete november az utakon

2018, december 12 - 15:36
Tizenhat halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt idén novemberben Pest megyében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Közeledik az adóelőleg-kiegészítés határideje!

2018, december 12 - 15:31
2018. december 20-áig kell kiegészíteniük a társasági adó, az energiaellátók jövedelemadója, az innovációs járulék, az egyszerűsített vállalkozói adó és a reklámadó előlegeit a várható fizetendő adó összegére azoknak, akiknek az üzleti éve a naptári évvel megegyezik – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Kategóriák: Belföld

Új hiúz érkezett a Budakeszi Vadasparkba

2018, december 12 - 14:57
Múlt pénteken új lakó érkezett a Budakeszi Vadaspark hiúz kifutójába. A Rita névre keresztelt 8 éves nőstény hiúz egyelőre Csabi, a vadaspark ügyeletes szívtiprója mellett lakik a megosztott kifutóban, a távlati tervek között azonban szerepel a két állat összeszoktatása és tréningezése is. Rita érkezésével a látogatók a kárpáti hiúz mellett egy másik alfaj, az eurázsiai hiúz egy példányát is megcsodálhatják a vadasparkban. Az új jövevény ráadásul pótolhatja a tavaly elhunyt, 23 éves hiúzmatuzsálem, Hubert által hagyott űrt a vadasparkban és a látogatók szívében egyaránt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Vadaspark közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Hamis raklapból tüzelő a rászoruló családoknak

2018, december 12 - 14:53
A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál hamis raklapokat semmisítettek meg, az így keletkezett tüzelővel pedig rászoruló családokat támogattak.
Kategóriák: Belföld

Pótkerék helyén utaztak a védett madarak

2018, december 12 - 09:46
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei 102 példány élő madarat találtak egy személyautóban, Röszkén – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Kategóriák: Belföld

Baleset az M7-es autópályán

2018, december 12 - 08:58
Több jármű ütközött össze szerdán a reggeli órákban, ezért a főváros irányába torlódás várható – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Halálos gázolás Cinkotán

2018, december 11 - 21:37
Elgázoltak egy gyalogost Budapesten a Szabadföldi úton – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Halálos baleset Mezőkövesd külterületén

2018, december 11 - 21:34
Egy férfi életét veszítette a közúti közlekedési balesetben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tragikus baleset a 6219-es úton

2018, december 11 - 21:31
Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt kedden koraeste Mezőfalva térségében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Melléképület égett Kápolnásnyéken

2018, december 11 - 10:37
Lakóházzal egybeépített melléképület gyulladt ki december 11-én, kedden hajnalban Kápolnásnyéken – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Kategóriák: Belföld

Teljes útzár a 8126-os úton

2018, december 11 - 10:35
Egy személyautó fának ütközött kedden reggel Bicske térségében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Figyelmetlenség vezetett balesetekhez

2018, december 11 - 10:32
Ne feledjék, a szabályok betartásával megelőzhetőek a közlekedési balesetek! Debrecenben négy személyi sérüléssel járó baleset történt egy nap alatt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Vonaton bújtak meg

2018, december 11 - 10:28
Egy belépő tehervonat rakománya között megbújva jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra négy illegális migráns – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Megütötte és megfenyegette a nővért

2018, december 10 - 14:02
Egy nagymama megütötte, majd unokájával együtt életveszélyesen megfenyegette az egyik kórházi nővért Miskolcon – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Figyelmen kívül hagyta a STOP táblát

2018, december 10 - 13:58
Hatan sérültek meg a hétvégén Tolna megye útjain – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Hazánkban úttörő jellegű Diplomácia és protokoll versenyt rendeztek

2018, december 10 - 13:52
A Budapesti Corvinus Egyetem csapatának győzelmével zárult Magyarország első Diplomácia és protokoll című, meghívásos szakmai versenye a Szent István Egyetem (SZIE) Gödöllői Campusán, ahol a részt vevő 11 csapatnak közel 4 órán keresztül kellett összemérnie tudását a legkülönbözőbb diplomáciai és protokoll szabályokban. A Diplomácia és protokoll verseny úttörőnek számít, mivel ehhez hasonló eseményt még nem rendeztek hazánkban. Ezzel egyidőben Gödöllőn a SZIE Gazdaság- és Társadalomtudományi Kara (SZIE GTK) stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezetével (NPRSZ), amelyben a két intézmény a jövőre nézve kölcsönösen adja össze a rendelkezésükre álló kapacitásukat elsősorban az oktatás, a továbbképzések és az utánpótlás-nevelés területén – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Halálos baleset a 81-es úton

2018, december 10 - 09:39
Egy teherjármű és két személyautó ütközött össze hétfőn reggel Székesfehérvárnál – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tragikus baleset Somogyban

2018, december 10 - 09:36
Két jármű ütközött össze Gige külterületén– értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld