Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 4 perc 19 másodperc

Családi tragédia Forráskúton

6 óra 14 perc
A gyanú szerint megölte feleségét, majd öngyilkos lett egy forráskúti férfi – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tragédiába fulladt a dulakodás Veszprémben

14 óra 42 perc
A rendőrök egy 31 éves férfit állítottak elő a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tragikus baleset Nagykőrösnél

14 óra 47 perc
Utoléréses ütközés történt szombaton kora reggel a 441-es úton, egy ember a helyszínen életét vesztette – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Forgalomterelés a 42-es és 47-es főutakon

14 óra 51 perc
Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személy- és tehergépjárművek terelésére kell számítani Hajdú-Bihar megyében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Kétmilliós drogfogás

2019, április 19 - 09:00
A józsefvárosi nyomozók elfogták azt a nőt, aki lakásában kábítószert árult. A rendőrök kábítószer-kereső kutya segítségével többek között fél kilogramm marihuánát találtak a lakásban – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Vigyázzunk magunkra és egymásra is az ünnepek alatt!

2019, április 19 - 08:56
A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság figyelemfelhívó közterületi jelenléttel segíti a húsvéti ünnepek alatt közlekedőket – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Migráns csoport Hercegszántónál

2019, április 19 - 08:52
Hercegszántó közigazgatási területén tartóztatták fel a csoportot a rendőrök – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Újszülöttet talált egy férfi Máriabesnyőn

2019, április 18 - 19:07
A Pest megyei rendőrök büntetőeljárás keretében vizsgálják az eset körülményeit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Baleset az M5-ös autópályán

2019, április 18 - 19:03
Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Felsőlajos térségében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Baleset a 44-es főúton

2019, április 17 - 18:04
Félpályás forgalomkorlátozás van érvényben Kecskemét közelében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Baleset az M0-áson

2019, április 17 - 08:59
Érd, Diósd, Nagytétény térségében torlódásra lehet számítani – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Megnövekedett forgalom, torlódás várható

2019, április 17 - 08:57
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának tapasztalatai alapján már április 18-tól több gyorsforgalmi útvonalon is a szokásosnál nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők, elsősorban a várhatóan megnövekvő nemzetközi forgalom miatt. Az autósok hosszabb menetidőre számíthatnak, aktuális forgalmi helyzetről pedig érdemes lesz még utazás előtt tájékozódniuk – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Magyar Közút Nonprofit Zrt..
Kategóriák: Belföld

Végjáték: kijutni a tojásból

2019, április 16 - 16:56
Elérkezett a végjáték! A Nébih „Túlélő tojások” című élő streamje a végkifejlethez közeledik, vagyis hamarosan várható a kiscsibék kikelése. A keltetőbe tett nyolc tojásból hét eljutott fejlődésének abba a szakaszába, amikor egy napon belül megkezdi a kikelést. A tojás héjának feltörése, és a tojásból való kijutás folyamata akár 4-5 órán át is eltarthat, és sajnos nincs garancia, hogy valamennyi csibe sikerrel jár – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Kategóriák: Belföld

Még egy napig lehet jelentkezni

2019, április 16 - 09:38
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. április 29-én indítja szemétgyűjtési akcióját „Jobb, ha el se dobod!” címmel. Az akcióhoz 2019. április 17-ig várják az önkéntesek csatlakozását online, a http://internet.kozut.hu/szemetszedes/ oldalon – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

40 milliót érő fű lapult a kocsiban

2019, április 16 - 09:34
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai több mint húsz kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Kategóriák: Belföld

Őzgidát mentettek a tűzoltók

2019, április 15 - 13:48
Kútba esett őzgida mentéséhez kérték a tűzoltók segítségét április 15-én reggel a Tolna megyei Ozora határában – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Újabb baleset az M7-es autópályán

2019, április 15 - 13:45
Egy személyautó és egy kamion ütközött az M7-es autópályán – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Negyvennyolc óra alatt 9 ittas sofőr

2019, április 15 - 11:44
9 ittas vezetőből kettő balesetet is okozott Fejér megyében ezen a hétvégén – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Időzített bomba az úton

2019, április 15 - 11:39
Új rendőrségi videó jelent meg a rendőrség weboldalán az ittas járművezetés ellen – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Újra járható az M7-es autópálya

2019, április 15 - 11:36
A rendőrök mostanra feloldották az autópálya zárását, a forgalom zavartalanul halad – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld