Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 23 másodperc

Újra lesz Bringázz a munkába! kampány

6 óra 48 perc
Május 17-én ismét lesz Bringás Reggeli, amelyhez több önkormányzat mellett a Budapesti Közlekedési Központ is csatlakozik. A BKK a Városháza Parkban reggelivel és uzsonnával várja a kerékpárosokat – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Elvakította a nap, ütközés lett a vége

6 óra 52 perc
A gárdonyi rendőröket egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesethez riasztották – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

A fűtési szezonnak vége, de a szén-monoxid veszélye nem múlt el

6 óra 57 perc
A fűtési szezonnak vége, de ez nem azt jelenti, hogy a szén-monoxid veszélye is megszűnt volna. Nemcsak a fűtés miatt, hanem a nyílt égésterű vízmelegítők működésekor is keletkezhet szén-monoxid, márpedig meleg vizet egész évben használunk. A szén-monoxid veszélye tehát egész évben fenyeget – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Katasztrófavédelem közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Nem a fájdalom, hanem az ékszerek tűntek el

2022, május 15 - 15:05
A fővárosi rendőrök befejezték a nyomozást egy nővel szemben, aki a gyanú szerint masszázs közben lopta meg áldozatait – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Polgárőrök találták meg az eltűnt nőt

2022, május 15 - 15:01
A pásztói rendőrök a kutatást mentőszervezet tagjaival, helyi polgárőrökkel, illetve nyomkövető kutya segítségével végezték – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Drónnal szűrték ki a szabálysértőket

2022, május 15 - 14:58
A berettyóújfalui rendőrök a közlekedés biztonságának javítása érdekében a 42-es főút hajdú-bihari szakaszát ellenőrizték.
Kategóriák: Belföld

Tragikus baleset Ősinél

2022, május 15 - 14:56
Ősi határában félpályás útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök vasárnap délelőtt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Aerobik és rg: Magyar bajnokságok a hétvégén

2022, május 13 - 20:48
A Magyar Torna Szövetség és a debreceni Flex-HD SE közösen rendezi a hétvégén Nyíradonyban az Aerobik Magyar Bajnokságot, amely egyben a Magyar Kupa második etapja, és természetesen indul az Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes Bali Dániel is. Ugyanekkor kerül sor a ritmikus gimnasztiázók magyar bajnokságára Törökbálinton, amelyen az olimpikon Pigniczki Fanni is szőnyegre lép. Az aerobikosok kétnapos megmérettetésnek a nyíradonyi Harangi Imre rendezvénycsarnok ad otthont – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Sajtócsapat közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Szombat délutántól már a Kálvin térig jár az M3-as metró

2022, május 13 - 20:45
Kőbánya-Kispesttől már a Kálvin térig jár szombat délutántól az M3-as metró a déli szakaszon, de az állomás átépítése miatt a Nagyvárad téren nem állnak meg a szerelvények. Az északi szakaszon a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között jár a metró e hétvégétől, a Kálvin tér és a Göncz Árpád városközpont között pótlóbuszokkal lehet utazni. A BKK mindenkit arra kér, hogy utazása előtt tájékozódjon, és ne megszokásból közlekedjen, mert több helyen megváltozott a forgalmi rend a fővárosban, különösen érvényes ez a Göncz Árpád városközpont környékén – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Összefog a Munch és a BKK a Klímaváltozási akciónap alkalmából

2022, május 13 - 13:17
A környezetbarát városi élet nem kell, hogy bonyolult és drága legyen! Ha összekötjük az olyan Budapesten elérhető fenntartható alternatívákat, mint a Munch ételmentő platform és a BKK által üzemeltetett MOL Bubi közbringarendszer, azzal rengeteget tehetünk a klímaváltozásért. Május 15-én, vasárnap ülj fel te is egy MOL Bubira, és spórold meg akár annyi üvegházhatású gáz kibocsátását, mint ami azzal jár, ha közel 300 alkalommal töltenéd fel a telefonodat – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Lángba borult autók Fejér megyében

2022, május 13 - 13:14
Az elmúlt 24 órában három esetben is gépjárművek tűzeseteinél kellett segítséget nyújtania Fejér megye tűzoltóinak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.
Kategóriák: Belföld

Ezen a hétvégén két nosztalgiavillamos is közlekedik a fővárosban

2022, május 13 - 13:10
Újabb járattal bővül május 14-től, szombattól a fővárosi nosztalgiajáratok köre. A Deák Ferenc térről minden hétvégén közlekedő N19-es mellett havonta egyszer az N18-as nosztalgiajárat is közlekedik a Szent János Kórház és a Csóka utca között. Ezen a hétvégén a rajongók kedvencével, a híres Bengáli villamossal lehet utazni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Visszarabolta a szerencsejátékon vesztett pénzt

2022, május 13 - 13:06
Egy VIII. kerületi lottózó tavalyi kirablása miatt körözték a férfit, aki most adta fel magát, miután megtudta, hogy a rendőrök a nyomában vannak. Kihallgatásán azt mondta: ő csak annyi pénzt rabolt, amennyit sorsjegyen vesztett. Őrizetbe vették – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Első ajtós felszállás a 194-es, a 194B és a 199-es buszokon hétköznap is

2022, május 13 - 13:01
A 194-es, a 194B és a 199-es buszokon a korábban bevezetett hétvégi első ajtós felszállási rendet a hét minden napjára kiterjeszti a BKK, így május közepétől már nem csupán hétvégén, hanem hétköznap is csak az első ajtón lehet felszállni az érintett buszokra. Akinek nincs jegye, a járművezetőtől tud vásárolni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Teljes útlezárás a 7201-es számú úton

2022, május 12 - 19:21
Sárszentmihály térségében egy személyautó felborult csütörtökön koraeste – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tragikus baleset Jászladány és Szászberek között

2022, május 12 - 16:14
Két autó frontálisan ütközött a 3227. út 6-os kilométerszelvényében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is megjelent a madárinfluenza

2022, május 12 - 16:10
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma Magyarország eddig vírusmentes területén, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban azonosította a magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét. Az érintett, több mint 93 ezer darabos pecsenyekacsa-állományban a kór H5N1 altípusa ütötte fel a fejét, emiatt a telep felszámolása folyamatban van. Eközben hazánk régebb óta fertőzött területein is újabb kitörések indokolták a korlátozás alatt álló területek bővítését – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Az M3-as metró szombat délutántól már a Kálvin térig jár

2022, május 12 - 16:08
Már a Kálvin térig jár e hét szombattól az M3-as metró a vonal déli szakaszán. Május 14-től Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér, valamint a Göncz Árpád városközpont és Újpest-központ között járnak a szerelvények hétköznap napközben, amelyek azonban a Nagyvárad téren nem állnak meg. A Kálvin tér és Göncz Árpád városközpont között metrópótló buszokkal lehet utazni. A metrópótlás idején hosszabb utazási idővel kell számolni a fővárosban. A BKK mindenkit arra kér, hogy utazása előtt tájékozódjon, és ne megszokásból közlekedjen – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből.
Kategóriák: Belföld

A Kálvin teret is megtisztítja partnereivel a BKK

2022, május 12 - 16:04
A BKK elkötelezett amellett, hogy a főváros tulajdonában lévő közszolgáltatókkal, illetve állami és civil szervezetekkel együttműködve élhetőbbé tegye Budapestet. Az akció résztvevői ezúttal a Kálvin térnél dolgoznak, hogy az arra járók tisztább környezetben utazhassanak, és nagyobb biztonságban érezzék magukat. Legközelebb, május 26-án a Népliget és környezete kerül sorra.
Kategóriák: Belföld

Első ajtós felszállás hétvégente a 16-os, a 16A és a 116-os buszokon

2022, május 12 - 16:01
Hétvégente csak az első ajtón lehet felszállni a 16-os, a 16A és a 116-os autóbuszokra május 14-től, szombattól. A felszállási rend csak hétvégén érvényes, hétköznap továbbra is minden ajtó használható fel- és leszállásra. Akinek nincs jegye, a járművezetőtől – emelt áron – tud vásárolni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Budapesti Közlekedési Központ közleményéből.
Kategóriák: Belföld