Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 28 perc 53 másodperc

Rendőri felvezetéssel ment szülni

1 óra 12 perc
Rendőrök segítettek időben bejutni a kórházba Budapesten annak a nőnek, akinél megindult a szülés értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Szünetel a határforgalom Baranyában

5 óra 3 perc
Szünetel a harmadik ország állampolgárainak ki- és beléptetése Beremenden – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Szünetel a határforgalom Beregsuránynál

5 óra 7 perc
Az ukrán oldalon keletkezett elektromos zárlat – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Halálos baleset Verőcén

11 óra 21 perc
Teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök a 12-es számú főúton – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Rajtaütés

11 óra 25 perc
Tíz gyanúsított közül négyet őrizetbe vettek a Pest megyei rendőrök, velük szemben kábítószer-kereskedelem a gyanú. Domonyvölgyben egy droglabort is felszámoltak az akció során – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Torna: Vecsernyés túl van a pódiumedzésen

2019, február 21 - 17:56
Vecsernyés Dávid Vk-győztes és Európa-bajnoki bronzérmes tornász vasárnap edzőjével, Kelemen Zoltánnal utazott ki az idei Világkupa-sorozat első helyszínére Melbourne-be – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Megölte férjét

2019, február 21 - 15:50
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett miatt folytatott egy szabadbattyáni nővel szemben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

"A Duna úgy megy, ahogy ő akarja"

2019, február 21 - 13:13
Nem kérdés, hogy természetes vizeinket meg kell őrizni a jövő generációi számára, hiszen a víz létünk alapja. De hogyan gondolkodnak erről a gyerekek, mit szeretnek és mit értékelnek folyóinkban és tavainkban? A WWF Magyarország erre kereste a választ, egyúttal felhívja a figyelmet: alig két hetünk van kiállni vizeink védelme mellett – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a WWF Magyarország.
Kategóriák: Belföld

Bukósisak sem volt az ittas motoroson

2019, február 21 - 11:06
A pápai rendőrök elfogták és előállították azt a 44 éves nagygyimóti férfit, aki utast is szállított járművével és kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása sem volt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Kábítószert árult

2019, február 21 - 11:04
Vásárlást követően fogták el az oroszlányi rendőrök a fogyasztót és a terjesztőt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Határ menti találkozó az együttműködés jegyében

2019, február 21 - 10:58
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Dakos József rendőr dandártábornok Szegeden fogadta szerb partnereit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Nem mese: meseolvasás közben is megtanulhatók az élelmiszerbiztonsági alapismeretek

2019, február 20 - 17:33
Új elemmel, oktató jellegű mesekönyvvel bővült a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) oktatási programja. Az elsősorban 3. és 4. osztályosoknak szóló „Mese habbal, szülinappal” című történetet Gévai Csilla meseíró jegyzi. A kiadványt Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár mutatta be ma a Csillaghegyi Általános Iskolában – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Kategóriák: Belföld

37 és fél millió forintot utalt át a református egyház a kollégiumtűz áldozata családjának

2019, február 20 - 12:27
Átutalta a Ráday utcai kollégiumtűzben elhunyt férfi családjának az adományozóktól befolyt csaknem 37 és fél millió forintot a Magyarországi Református Egyház – tudatta az OBJKEKTÍV Hírügynökséggel a Magyarországi Református Egyház.
Kategóriák: Belföld

Szarvas trófeák a kocsiban

2019, február 20 - 11:27
A rendőrök egy sárkeresztúri férfit hallgattak ki gyanúsítottként – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Visszavásárolhatják a bankok által elvett otthonukat a Nemzeti Eszközkezelő ügyfelei -

2019, február 20 - 11:25
Az Országgyűlés korábbi döntésének értelmében visszavásárolhatják a bankok által elvett otthonukat a Nemzeti Eszközkezelő (NET Zrt.) ügyfelei. A NET Zrt. március 31-ig bezárólag minden érintettnek megküldi azt a tájékoztató levelet, amely személyre szólóan tartalmazza az adott ingatlanra vonatkozó kedvezményes visszavásárlás feltételeit. Az ügyfeleknek a kézhezvételtől számított 60 napon belül kell nyilatkozniuk arról, melyik konstrukciót választják – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVTNM Sajtó és Kommunikációs Főosztály.
Kategóriák: Belföld

Még egy hónapig akár SMS-ben is kérhető a postázás

2019, február 20 - 11:20
Akinek nincsen ügyfélkapu-regisztrációja, idén is kérheti a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól szja-bevallási tervezetének postázását. Ehhez nem kell mást tennie, mint az adóazonosító jelét és a születési dátumát tartalmazó kérelmet akár SMS-ben eljuttatni a NAV-hoz március 18-áig – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Fokozott ellenőrzés Érd térségében

2019, február 19 - 13:11
Az Érdi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2019. február 20-án 8 órától 2019. február 20-án 24 óráig – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Körözött Range Rover

2019, február 19 - 13:08
Hamis forgalmi engedély, rendszám és alvázszám a körözött autóban – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Hullámpalából kialakított dupla alvázba rejtették a cigarettát

2019, február 19 - 10:12
A pénzügyőrök 150 doboz adózatlan cigarettát találtak egy személyautóban Röszkén – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Kategóriák: Belföld

Baleset az M6-oson Baracsnál

2019, február 18 - 21:35
Baracs térségében, a Budapest felé vezető oldalon, egy sávon halad a forgalom – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld