Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 20 perc 27 másodperc

Gyermeket mentettek az autó alól

2019, december 14 - 11:30
Az autó alá szorult egy elgázolt biciklis kislány pénteken este Kiskunhalason, életét a Készenléti Rendőrség járőrei mentették meg azzal, hogy kézzel felemelve tartották a kocsit, amíg két odaérkező járókelő segítségével sikerült kihúzni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Fél tonna csokoládé a rászoruló gyerekeknek

2019, december 14 - 11:23
A budapesti rendőrök idén karácsonyra 4553 tábla csokoládét gyűjtöttek össze jótékonysági céllal – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Felakasztotta áldozatát

2019, december 14 - 11:17
A sértett túlélte ugyan az akasztást, de maradandó fogyatékosságot szenvedett – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Sérült madár az M3-as autópályán

2019, december 14 - 11:12
Az autópálya leállósávjában látták meg a törött szárnyú madarat a rendőrök. Kórházba vitték – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Szexuális ragadozó akadt horogra

2019, december 14 - 11:08
Az ír férfi több mint három éve bujkált Budapesten, hazájában gyermekpornográfia miatt körözték – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Befejeződött a helyszínelés az M5-ösön

2019, december 13 - 20:10
Petőfiszállás térségében ismét zavartalan a forgalom – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Megszűnt az útzár a 63-as főúton

2019, december 13 - 17:17
Feloldották a forgalomkorlátozást Sárkeresztúr külterületén – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tragikus baleset Tiszakürtnél

2019, december 13 - 16:28
Halálos baleset miatt teljes útlezárásra kell számítania a közlekedőknek a 44-es számú főút 35-ös kilométerszelvényénél – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Baleset miatt útzár az M5-ösön

2019, december 13 - 16:25
Petőfiszállás térségében négy autó ütközött össze. A forgalmat leterelik a sztrádáról – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Teljes útzár a 63-as főúton

2019, december 13 - 15:52
Műszaki mentés miatt Sárkeresztúr külterületén teljes szélességében lezárták a 63-as főutat – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Támadás a buszon

2019, december 13 - 11:46
Még a buszról is lelökte az utast egy helyi nő, hogy megszerezze a pénztárcáját. A pécsi nyomozók a társával együtt őrizetbe vették – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Országszerte célkeresztben a karácsonyi vásárok

2019, december 13 - 11:38
A téli szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés első hetében országszerte az adventi és karácsonyi vásárokra, ünnepi rendezvényekre és azok portékáira fókuszáltak az élelmiszerlánc-biztonsági szakemberek. Eddig főként kisebb, az élelmiszerbiztonságot kevésbé veszélyeztető, zömében azonnal orvosolható problémák kerültek felszínre. Néhány esetben azonban súlyos higiéniai, jelölési és dokumentációs hiányosságok is előfordultak, amelyek komolyabb szankciót – a tevékenység felfüggesztését, bírság kiszabását – vonták maguk után – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Kategóriák: Belföld

Családbarát hely díjat kapott a Magyar Közút

2019, december 13 - 11:37
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. elnyerte az Emberi Erőforrások Minisztériuma által alapított Családbarát Hely tanúsító védjegy bronz fokozatát Munkahely kategóriában. A kormányzat által elfogadott és támogatott minősítési rendszer jelenleg elérhető legmagasabb fokozata a bronz fokozat, melyet a Társaság olyan intézkedésekkel érdemelt ki, mint például a szülési szabadságról visszatért kismamák 8 órás bérjuttatása 6 órás munkanapra a gyermek 3 éves koráig – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt..
Kategóriák: Belföld

Határsértők áradata

2019, december 13 - 11:34
Bács-Kiskun megyében hatvanöt határsértőt tartóztattak fel csütörtökön az egyenruhások – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Akrobatikus torna: Szép nemzetközi eredmények

2019, december 13 - 11:31
A hazai versenyek rendben lezajlottak, az izraeli Holonban megtartott kontinensviadalon pedig bravúros eredményeket értek el a honi akrobatikus tornászok. Vincze Gábor, szakági vezető értékelte az évet – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Roni kiszagolta

2019, december 12 - 10:14
Az újpesti rendőrök elfogtak egy dílert és hat fogyasztót. A lakásban talált kábítószerek értéke több mint egymillió forint – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Növényegészségügy: jelentősen szigorodtak a lakosságot érintő előírások

2019, december 12 - 10:10
A növények, növényi termékek kis mennyiségű, saját célú behozatalát is korlátozza az EU december 14-től érvényes új növényegészségügyi rendszere. Ezentúl gyakorlatilag – néhány kivételtől eltekintve – mindenhez kell növényegészségügyi bizonyítvány, bizonyos árukat pedig, csak a kijelölt határállomásokon lehet majd behozni – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Több autó is ütközött az M6-os autópályán

2019, december 12 - 08:50
Több baleset is történt csütörtökön reggel az M6-os autópálya 66-os kilométerszelvényénél – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Újra az év színével kampányol a WWF Magyarország

2019, december 11 - 18:29
Ez alkalommal az új Pantone-szín, a Classic Blue inspirálta a WWF Magyarország aktuális kampányát, amely a globális levegőszennyezésre irányítja a figyelmet. Az ötletért és kommunikációért a White Rabbit reklámügynökség felel – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a WWF Magyarország.
Kategóriák: Belföld

ATM fosztogató banda bukott le

2019, december 11 - 16:19
A csoport tagjai Németországban robbantottak bankautomatákat. A nemzetközi együttműködésnek köszönhetően a magyar és német rendőrök közösen számolták fel a bűnözői csoportot – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség az ORFK Kommunikációs Szolgálat közleményéből.
Kategóriák: Belföld