Skip to Content

Hírextra

Tartalom átvétel Hírextra
hirextra.hu
Frissítve: 24 perc 25 másodperc

Medve támadt az emberekre az utcán

2017, október 23 - 16:24
Két személyt sebesített meg hétfőn reggel egy medve a dél-erdélyi Fogarason - közölte az Agerpres hírügynökség.
Kategóriák: Friss

1956 egy nemzet közös ügye volt

2017, október 23 - 14:18
1956 rendkívül sokszínű volt, egyik legfontosabb üzenete, hogy nem egy ideológia, hanem egy nemzet közös ügye volt - hangoztatta Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje hétfő délelőtt a párt központi, október 23-ai megemlékezésén Budapesten.
Kategóriák: Friss

Izrael fegyvereket adott el a terrorista Myanmarnak

2017, október 23 - 12:45
Izrael fejlett technológiájú fegyvereket adott el Mianmarnak (korábban Burma) a rohingja muzulmán kisebbség elleni etnikai tisztogató kampány idején egy korábban megkötött üzlet alapján - jelentette a Háárec című izraeli újság hétfőn.
Kategóriák: Friss

1956. október 23.

2017, október 23 - 10:40
Az 1956-os forradalmat megelőzően komoly ellátási problémák voltak a városokban, ez is az egyik tényezője volt a forradalomnak - mondta Boros Imre közgazdász az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
Kategóriák: Friss

Kicsit jobb már Nyíregyházán

2017, október 22 - 12:26
Javult a levegő minősége Nyíregyházán, a szálló por koncentrációja szombaton a szmogriadó tájékoztatási küszöbértéke alá csökkent - közölte a városháza sajtószolgálata vasárnap az MTI-vel.
Kategóriák: Friss

A Weinstein-ügy lavinát indított el

2017, október 22 - 10:23
A Weinstein-ügy kirobbanása lavinát indított el, egyre több szexuális zaklatási eset lát napvilágot. Úgy látszik, hogy a téma nagyon sok embert érint - mondta Samu Nagy Ádám pszichoterapeuta az M1 aktuális csatornán vasárnap.
Kategóriák: Friss

Mit tehetünk a ráncok és a bőrhibák ellen?

2017, október 22 - 08:04
Apró ráncok, pigmentfoltok, dehidratált bőr és az UV sugarak egyéb káros következményei… sajnos a legtöbbünknél nem múltak el nyomtalanul a nyári hónapok!
Kategóriák: Friss

Varsóban debütál a Viszkis

2017, október 21 - 12:43
Négy magyar mozifilm és egy animáció szerepel a napokban zajló varsói filmfesztiválon, ahol péntek délután lesz Antal Nimród A Viszkis című alkotásának világpremiere - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel.
Kategóriák: Friss

A dunai lakások drágábbak?

2017, október 21 - 09:05
A folyópartok mindig is vonzották az embereket. Mára persze gazdasági és kereskedelmi jelentőségük elhalványult, ennek ellenére egy folyóra néző lakáshoz mindig egyedi panoráma társul, mely kihat az életminőségre. A kérdés, hogy ez milyen mértékben tükröződik a budapesti ingatlanárakban?
Kategóriák: Friss

Zenebona a Zsolnay negyedben

2017, október 20 - 16:46
A 30Y együtteshez kapcsolódó - színházi előadással, kiállítással és koncertekkel is színesített - összművészeti hétvégét tartanak szombaton és vasárnap pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben.
Kategóriák: Friss

Emelkedéssel zártak keleten

2017, október 20 - 15:39
A világgazdasági kilátásokat övező derűlátás jegyében emelkedéssel zártak Ázsia és a csendes-óceáni térség irányadó tőzsdeindexei pénteken, dacára a kínai és japán belpolitikai események bizonytalanságainak és az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve következő elnökével kapcsolatos találgatásoknak.
Kategóriák: Friss

Marhaság a nemzeti konzultáció: Soros-terv nem létezik

2017, október 20 - 14:16
A fideszesek 16 százaléka szerint sem létezik ilyen, a társadalom többsége pedig rossz ötletnek tartja a nemzeti konzultációt is - derül ki az Iránytű Intézet kutatásából.
Kategóriák: Friss

Különleges csúcskonferencia Budapesten

2017, október 20 - 13:42
Négy magyar kutatócsoportból álló szervezet, a Wigner fusion nyerte el a világ legnagyobb, fúziós témájú mérnöki konferenciájának rendezési jogát. Korábban ilyet soha nem rendeztek Magyarországon.
Kategóriák: Friss

Gigászok harca: Veszprém - Szeged

2017, október 20 - 12:18
A férfi kézilabda NB I szombati játéknapján kerül sor az idény első Szeged-Veszprém rangadójára.
Kategóriák: Friss

Több almát kellene enni!

2017, október 20 - 11:05
Évről-évre csökken az almafogyasztás, az egy főre jutó fogyasztás 12 kilogramm évente, amit 20-25 kilogrammra kellene növelni, ezért indítottak kampányt a fogyasztás élénkítésére - mondta Mártonffy Béla, a Nemzeti Agrárkamara (NAK) országos kertészeti osztályának elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken.
Kategóriák: Friss

Növeli a rendvédelmisek számát Macron

2017, október 20 - 10:03
A francia államfőnek az a célja, hogy megszerezze a rendvédelmi erők szavazatait - mondta Magyar Ágnes Zsófia Franciaország-szakértő az M1 aktuális csatornán pénteken azzal összefüggésben, hogy Emmanuel Macron a rendőrség és a titkosszolgálatok állományának növelésére tett ígéretet.
Kategóriák: Friss

Remek kezdés az öttusás fiataloknál

2017, október 20 - 09:12
Két éremmel kezdte szereplését a magyar válogatott az öttusázók U24-es Európa-bajnokságán, Lengyelországban, Drzonkówban.
Kategóriák: Friss

Amerikai segítség Puerto Riconak

2017, október 20 - 08:29
Ricardo Rossello, Puerto Rico kormányzója további segítséget és az amerikai szövetségi államokkal egyenlő elbánást kért Donald Trump elnöktől. A sziget kormányzója csütörtökön a washingtoni Fehér Házban folytatott megbeszélést az elnökkel.
Kategóriák: Friss

5 tipp az ideális work-life balance megteremtéséhez

2017, október 20 - 06:38
A munka és magánélet közötti egyensúly megteremtése kulcsfontosságú kérdés, hiszen bármerre billen el a mérleg nyelve, sérülhet a közérzetünk, túlhajszolttá vagy motiválatlanná válhatunk, ami hosszú távon veszélybe sodorhatja a karrierünket, és testi-lelki egészségünket is. A Perfekt Zrt. szakértője szerint ezeket a tippeket érdemes megfogadni az ideális work-life balance megtalálásához.
Kategóriák: Friss

Uniós aggályok a migránsok kezelésével

2017, október 19 - 15:34
Óriási kihívás elé állította a bevándorlóáradat 2015-2016-ban Magyarországot, a hatóságok válaszintézkedései közül azonban több is súlyos aggályokat vet fel a menekültek és a migránsok emberi jogainak, alapvető szabadságjogainak védelmét illetően - mutatott rá csütörtökön közzétett jelentésében Tomás Bocek, az Európa Tanács (ET) főtitkárának menekültügyi különmegbízottja.
Kategóriák: Friss