Skip to Content

Vaskarika - Szabadidő

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 14 perc 23 másodperc

Elindult Az Év Fürdője verseny - A vasi fürdők is versenyben

8 óra 44 perc
Idén nyáron már harmadik alkalommal keresik az ország a kedvenc fürdőit, az online közönségszavazáson csaknem 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért. Vajon 2017-ben is egy különlegesség lesz a legnépszerűbb? Szavazni a www.azevfurdoje.hu oldalon lehet 2017. augusztus 31-ig.
Kategóriák: Programok

Cápabarlang, függőágypark, IHM - Ismertették a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum újdonságait és programjait

2017, június 23 - 00:10
Számos újdonság és program várja a Bükfürdőre érkezőket, többek közt a kicsiket cápabarlang vízi gyermekvilág és Minimax Családi Napok, a felnőtteket függőágypark és éjszakai fürdőzés. A fürdő zenei programjában fellép a Groovehose, az Acoustic Planet és az Irigy Hónaljmirigy.
Kategóriák: Programok

Többet szeretkezünk, ha nyaralunk - De 5-ből 1 pár összezördül a nyaralás alatt is

2017, június 22 - 10:15
Nyaralás előtt nem törjük magunkat, hogy formába lendüljünk, azonban így is szeretünk ismerkedni – derült ki a Lovebox.hu legfrissebb felméréséből*. Ha vakációzunk, akkor vízpartra vagy aktív pihenésre vágyunk leginkább, a csajos nyaralás viszont kiment a divatból. Nyaralás alatt gyakrabban szeretkezünk, de 5-ből 1 pár legalább egyszer veszekszik is.
Kategóriák: Programok

Itt a nyári szünet: 3+1 tipp az okos időbeosztáshoz

2017, június 22 - 00:20
Kezdődik a 11 hetes nyári iskolai szünidő: a gyerekek örülnek, a szülőknek viszont sok fejtörést okoz, hogy milyen programokkal töltsék ki a tanévkezdésig hátralévő időszakot. Az alábbiakban gyermekanimátor segít okosan megtervezni a vakációt.
Kategóriák: Programok