Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 8 perc 16 másodperc

A Herman Ottó Szakgimnázium és Szakközépiskola szalagavatója 2019

2019, január 20 - 01:15
Január 19-én tartotta a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskola szalagavató ünnepségét az AGORA-MSH-ban. Galériánkban a végzős osztályok szalagkötési ceremóniáját és táncos műsorát örökítettük meg.
Kategóriák: Sport

Egyre jobban romlik a Bledi-tó vízminősége a turizmus hatására

2019, január 19 - 01:40
Romlott a Bledi-tó ökológiai állapota a növekvő turizmus, a fürdőzők és a horgászok számának gyarapodása miatt - figyelmeztettek rá szlovén limnológusok.
Kategóriák: Sport

Ezek a téli túrák várnak rád a Kőszegi-hegységben

2019, január 19 - 01:15
Januárban és februárban is szinte minden hétvégére kiváló téli túrákra hívogat az Írottkő Natúrpark. Teljesítménytúra, jókedvű családi túra, hegyi és mezei barangolás – mind akad a kínálatban.
Kategóriák: Sport

Amit nem biztos, hogy tudtál ezekről a fürdőkről - 7+1 fürdőmítosz a világ körül

2019, január 18 - 11:30
Legendák és mítoszok között telnek napjaink, miért pont a fürdők maradnának ki a sorból? A világot járva összegyűjtöttük a legérdekesebb termál-mítoszokat.
Kategóriák: Sport

Itt vannak a legmenőbb 2019-es wellness trendek

2019, január 17 - 12:30
A wellnessezés továbbra is nagyon divatos, jól mutatják ezt a hazai szállodák elmúlt éves foglaltsági adatai. Ugyanakkor a bőség zavarával küzdünk: olyan nagy már a kínálat, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik ezen a területen. Az alábbiakban a hévízi NaturMed Hotel Carbona szakértője mutat néhány olyan 2019-es wellness trendet, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni!
Kategóriák: Sport

A vándorserleget a Petrovics Apartmanház, a showt egy kislány vitte el a XIX. Szélesy József Emléktornán

2019, január 14 - 02:00
Harmadszor nyert zsinórban a Petrovics Apartmanház a Szélesy József Emléktornán - ami eddig csak az FC Buntstiftnek sikerült -, így a vándorserleget is hazavihette. A bükiek a döntőben a Pityu FC-t győzték le magabiztosan, míg a dobogó legalsó fokára az Átrium Cafe - Black Jack állhatott.
Kategóriák: Sport

Lombok között sétálhatunk a Jeli Arborétumban - A lombkoronasétányt májusban adják át

2019, január 14 - 01:20
A tervek szerint május közepétől vehetik majd birtokba a 10 méter magasan kanyargó, lombok közötti sétautat a látogatók a „Jeli Varázskertben”.
Kategóriák: Sport