Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 28 perc 14 másodperc

Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny Körmenden (máj. 23-25.)

33 perc 20 másodperc
Minden évben egyszeri alkalommal kerül sor az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyre, amit a Pálinkatörvényben foglaltak szerint a Pálinka Nemzeti Tanács kiemelt feladatként szervez. Az idei versenyben szereplő pálinkák érzékszervi bírálatára 2022. május 23-25. között, Körmenden kerül sor, amihez "Pálinka Ünnepe" címmel helyi kampány és programsorozat is társul.
Kategóriák: Sport

Eddie Dunbar a Tour de Hongrie győztese

19 óra 35 perc
Hatalmas csatát hozott az idei Tour de Hongrie utolsó szakasza, a Miskolc és Gyöngyös-Kékestető közötti 184 kilométeres etap végén az olasz Antonio Tiberi a Kékestetőre vezető emelkedő utolsó méterein előzte meg az ír Eddie Dunbart, de az INEOS-Grenadiers kerékpárosa így is megszerezte az összetett győzelmet. Eddie Dunbar lett a Tour de Hongrie első ír győztese!
Kategóriák: Sport

Tour de Hongrie: a holland Kooij győzött Székesfehérváron

2022, május 12 - 00:10
A Jumbo-Visma húszesztendős üstököse, Olav Kooij két olimpiai bajnokot lehajrázva nyerte meg a Tour de Hongrie első szakaszát Székesfehérváron. Az első etap után Kooij viselheti a sárga mezt, a nap során több mint 190 kilométeren át szökésben lévő Dina Márton az ötödik, a két részhajrát is megnyerő Filutás Viktor pedig a hatodik helyről folytathatja.
Kategóriák: Sport

Szerdán rajtol a Tour de Hongrie!

2022, május 10 - 09:30
A 43. Tour de Hongrie ünnepélyes csapatbemutatójára május 11-én 12 órától Csákváron kerül sor, alig egy órával később innen indul útjára az idei magyar országúti kerékpáros körverseny, amelyet minden nap élőben közvetít az M4Sport.
Kategóriák: Sport