Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 12 perc 55 másodperc

Bringázás, ökoruhás divatbemutató és faültetés is volt a Föld Napján

17 óra 26 perc
Április 22-én harmadik alkalommal szervezett programokat a Föld Napja alkalmából a szombathelyi önkormányzat. Vasárnap a Csónakázótónál földön és vízen egyaránt változatos programok szórakoztatták a kilátogató kicsiket és nagyokat. Közkívánatra múltidéző bringatúra is volt a városban!
Kategóriák: Sport

Az olaszrizling, a kékfrankos és az Uhudler - Bortavasz Dél-Burgenlandban (ápr. 28-29.)

2018, április 19 - 08:30
63 borász összesen több mint 350 féle borral várja a jófajta nedűk kedvelőit - Immár hatodik alkalommal tárják ki pincéik kapuit a bor szerelmesei előtt a dél-burgenlandi borászok. A szomszédos osztrák borvidékre Szombathelyről, Körmendről és Kőszegről közvetlen buszjáratok indulnak. A rendezvényre 35 euróért lehet két napos jegyet rendelni. Részletes programmal és buszmenetrenddel segítjük a döntést a nyitott pincék túrájához.
Kategóriák: Sport

Fuss, bringázz, jótékonykodj! - I. Bükfürdő - Csepreg Félmaraton

2018, április 18 - 19:00
A futó- és kerékpáros versenyek népszerűsége egyre nő, ezért határozott úgy a fürdő, hogy „a kerítést átlépve", hagyományteremtő céllal rendezi meg a félmaratont. A 21 km-es távra nem csak egyéni kategóriában lehetséges április 30-ig az előnevezés, hanem 3 fős váltóban is, valamint egyéni 9 km-es távon is indulhatnak a sportkedvelők. Kísérőprogramként Majka és Curtis, az Ataru Taiko, Rácz Gergő és a 100 Folk Celsius is fellép.
Kategóriák: Sport

A szentgotthárdi középiskolás kézisek diákolimpiai bajnokok lettek

2018, április 18 - 13:00
Április 12-15. között került megrendezésre a 2017/2018. tanév Kézilabda „B” Kategória Diákolimpia® Országos Döntője. A több napos rendezvényen az V-VI. korcsoportba tartozó 16-16 legjobb megyei és fővárosi lány- és fiúcsapat mérte össze tudását. A versengés végén a legjobbak elnyerték a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címet.
Kategóriák: Sport

Hungarian Sauna Road Show a Caramell Premium Resortban

2018, április 18 - 09:00
Április 21-22-én különleges szaunafelöntésekkel, látványos szauna show-kal várják a szaunázás szerelmeseit, illetve a kezdő/gyakorló szaunamestereket a szauna világbajnokság díjazott szaunamesterei. Életre szóló közösség, barátok és emlékezetes kaland vár a résztvevőkre!
Kategóriák: Sport