Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 29 perc 48 másodperc

Kimagaslóan szerepeltek a magyar tornászok a Torna Challenge Világkupa zárónapján

2018, szeptember 24 - 02:30
A vasárnapi döntőkben érdekelt mindhárom magyar versenyző érmes lett: Kovács Zsófia gerendán, Böczögő Dorina pedig talajon szerzett aranyérmet, míg Vecsernyés Dávid nyújtón ezüstöt.
Kategóriák: Sport

Társas magány: egyéni probléma vagy kortünet?

2018, szeptember 24 - 00:50
A valódi kapcsolatok hiánya és a virtuális kapcsolatok erősödése a jellemző napjainkban – mondta Földi Rita klinikai szakpszichológus, akit a "társas magányról" kérdeztek az M1 aktuális csatornán szombaton.
Kategóriák: Sport

Öt döntő, egy magyar negyedik hely a torna világkupa szombati napján

2018, szeptember 23 - 02:00
Öt szerenkénti döntőt rendeztek szombaton a Swietelsky HUN Torna Challenge Világkupán. Magyar érdekeltség egyedül a férfi talaj döntőjében volt, ahol Boncsér Krisztián a negyedik helyen végzett. Vasárnap az Európa-bajnoki bronzérmes Vecsernyés Dávid a nyújtó, Kovács Zsófia a gerenda, Böczögő Dorina pedig a talaj döntőjében szerepel majd.
Kategóriák: Sport

Westside TSE, Múltidéző Bringatúra és koncertek - Autómentes Nap 2018 Szombathelyen

2018, szeptember 23 - 00:45
Szombathely immár harmadik alkalommal csatlakozott a Mobilitási Héthez, a szombati Autómentes Nap eseményeinek javarészt a Bartók Terem adott otthont.
Kategóriák: Sport

Ha egy jót akarsz enni, már most foglalj asztalt az Étterem Hétre!

2018, szeptember 21 - 19:15
A XV. Országos Étterem Hét rendezvény október 8-án indul, de mostantól lehet asztalt foglalni a legnevesebb vidéki éttermekbe is. Szombathelyen a Tóvendéglő és a Villa Pelikán Étterem várja a vendégeket.
Kategóriák: Sport

7 tipp, hogyan varázsold otthonossá a lakásod képekkel

2018, szeptember 20 - 00:20
Ma már nem kell sok pénzt költeni azért, hogy minőségi dekorációd legyen a falon, mert már léteznek olyan oldalak, ahol viszonylag olcsón tudsz design képeket vásárolni print vagy más néven poszter formájában.
Kategóriák: Sport

Bor és szex: a bor csodát tesz az ágyban

2018, szeptember 19 - 07:30
A rendszeres borfogyasztás újabb jótékony hatásáról láttak napvilágot tanulmányok. Ezúttal a bor és a szex kapcsolatát boncolgatják a kutatók.
Kategóriák: Sport