Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 23 perc 46 másodperc

Feltűzték a szalagot a Művészeti Szakgimnázium végzőseinek

9 óra 19 perc
Csillogó diákszemek, párás szülői tekintetek, döcögős keringőlépések, büszkén viselt szalagok - január 19-én a Tóvendéglőben tartotta szalagavató ünnepségét a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium. Fotóinkon a zeneművészeti és a képzőművészeti tagozat végzőseinek szalagkötési ceremóniáját örökítettük meg.
Kategóriák: Sport

Mindenki rosszul főzi a kávét?

2018, január 17 - 12:10
A kotyogóst mindenki ismeri, szinte minden háztartásban megtalálható és sokan használják nap, mint nap. Azt viszont már valószínűleg kevesen tudják, hogyan kell az eszközzel igazán jó kávét főzni. Pedig a titok nyitja egyszerű.
Kategóriák: Sport

Nyugat eleganciája, Kelet misztériuma - Az Orient-Tál Bálról kérdeztük Bangó Mária 'Mirát'

2018, január 15 - 04:00
"A bál varázsa a Kelet és a Nyugat ötvözésében rejlik, hiszen nálunk a nyugat eleganciája találkozik a kelet misztikus bájával, létrehozva egy egészen különleges atmoszférát" - virtuális kapunyitásunk, azaz előzetesünk egy rendhagyó bálról, amire még nem késő orientálódni!
Kategóriák: Sport

Idén is a Petrovics Apartmanházé a kupa a XVIII. Szélesy József Teremlabdarúgó Tornán

2018, január 15 - 02:45
Január 14-én, vasárnap este a Petrovics Apartmanház címvédésével zárult a XVIII. Szélesy József Teremlabdarúgó Emléktorna. A büki csapat a döntőben a szombathelyi Coloniát múlta felül. Bronzérmes a Pityu FC, a másik büki alakulat, az Átrium Cafe-Black Jack - a hagyományokhoz híven ezúttal is veretlenül - negyedikként zárt.
Kategóriák: Sport

Színészek és Színházbarátok Bálja 2018 Celldömölkön

2018, január 15 - 01:40
Január 13-án, szombaton vidám mulatság hangjai töltötték meg a celldömölki Vasvirág Hotel termeit: a nagymúltú és méltán népszerű Soltis Lajos Színház rendezte tizenhatodik bálját színészeknek és színházbarátoknak.
Kategóriák: Sport

A 20. Megyebállal indult a báli szezon - Brenner Józsefet választották az év vasi emberének

2018, január 14 - 07:30
Január 13-án - hagyományosan a Vízkereszt utáni első szombaton - a megye és Bük városának közös szervezésű báljával vette kezdetét Vas megye báli szezonja. A huszadik alkalommal megrendezett Megyebál a Fürdő Étteremben fogadta vendégeit, díszvendége ezúttal dr. Borhy László akadémikus, az ELTE rektora volt. Éjfélkor került sor az "Év Vasi Embere 2017” díj átadására, melyet idén a kuratórium döntése alapján Brenner József nagyprépost, nyugalmazott püspöki helynök vehetett át. A rangos társasági esemény sztárfellépője Charlie volt, a báli zenét a Galaxy Tánczenekar szolgáltatta.
Kategóriák: Sport

Elkezdődött a XVIII. Szélesy József Teremlabdarúgó Torna Bükön

2018, január 14 - 04:00
Gólgazdag mérkőzésekkel vette kezdetét pénteken a XVIII. Szélesy József Teremlabdarúgó Torna Bükön. A helyi érdekeltségű csapatok közül a Petrovics Apartmanház és az Átrium Café Black Jack csoportelsőként ment tovább.
Kategóriák: Sport