Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 2 perc 22 másodperc

Sportlövőké lesz a Haladás Munkacsarnoka hétvégén - Sportlövő Országos és Nemzetközi Bajnokság (dec. 14-15.)

2 óra 2 perc
Unikális sportversenynek ad otthont hétvégén Szombathely, ráadásul az esemény sporttörténelmi, mivel országok közti párosversenyt sportlövészetben még nem rendeztek! Szombaton a szlovák csapat lövészeivel versengenek a honi puskások és pisztolyosok, míg másnap a magyar nemzeti bajnokság 10 méteres légfegyveres (puska és pisztoly) versenyszámának ad helyet a Haladás Munkacsarnok. A sportesemény mindkét napon ingyenesen látogatható.
Kategóriák: Sport

Sárvár Fürdő: Szilveszeri medenceparty Oláh Gergővel és karácsonyi ajándékcsomagok

2019, december 10 - 01:15
Ajándékozzon élményt és egészséget karácsonyra! Lepje meg szeretteit, ajándékozzon pihenést karácsonyra. Fürdő- és szaunabelépők, masszázsok, wellness csomagok - Sárvárfürdő utalványok az egész családnak. Szilveszteri medenceparty Oláh Gergővel a sárvári fürdőben. Az idei évben is két helyszínen tart majd a mulatság december 31-én.
Kategóriák: Sport

Ahol a Beatles tagjai is meditáltak - Időutazás Indiában (útirajz)

2019, december 9 - 12:30
"India tele van lépten-nyomon ácsorgó, sétáló, úttesten fekvő tehenekkel, furcsa kinézetű disznókkal, a fákon és tetőkön lesben álló és bandázó majmokkal, akik mindent visznek, ami mozdítható, és néma, szomorú szemű kolduló gyermekekkel..." - Ez év tavaszán végre úgy éreztük, hogy az elmúlt évek alatt megtett kalandozások tapasztalatai után eljött az idő, hogy megvalósíthassuk bakancslistánk talán legkeményebb utazását, és teljesítve régi álmunkat, elutazzunk Indiába.
Kategóriák: Sport